Formulierenspreekuur nu ook in Kadans

U krijgt steeds vaker te maken met allerhande formulieren. Zowel op papier als ook, en steeds meer, digitaal. Denk bijvoorbeeld aan de zorgverzekering waarvoor u binnenkort weer moet bekijken of de huidige nog voldoet, of is het verstandig een ander pakket te kiezen? Misschien wilt u huurtoeslag aanvragen? Voor veel instanties heeft u tegenwoordig een DigiD nodig om iets aan te vragen. Krijgt u een aanslag van de gemeentelijke belastingen en heeft u mogelijk recht op kwijtschelding?

Als u niemand in de buurt heeft die u hierbij kan helpen, dan kunt u gebruik maken van het formulierenspreekuur. Getrainde vrijwilligers helpen u dan om samen met u, uw formulier(en) in te vullen. 

Het formulierenspreekuur in Kadans is er ieder dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur en start op donderdag 13 december. 

U kunt natuurlijk  ook nog steeds terecht in Bestwijzer, Zonnewende 173, op de dinsdagen tussen 13.30 en 16.30 uur. Iedere eerste dinsdag helpen medewerkers van de SNS-bank in de Boterhoek u ook graag met uw formulier.

Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met het infopunt van WBO in Bestwijzer, Zonnewende 173 Het infopunt is elke werkdag open van 8.30-12.30 uur. Bel of mail naar: 0499-770110 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Geschreven door : Website Beheer