Het bubbelt en het bruist in Buurthuis Kadans

Het bubbelt en het bruist in Buurthuis Kadans

Het bruist van energie in Buurthuis Kadans. Verschillende buurtinitiatieven worden opgepakt en krijgen vorm. Zo is op dit moment is een enthousiaste groep vrijwilligers bezig met de realisatie van een buurtkamer in Kadans. Voor deze en andere buurtinitiatieven in en rondom buurthuis Kadans zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Gastvrouw of gastheer

Om de bezoekers van de Buurtkamer te verwelkomen en er voor hen te zijn, zijn wij nog op zoek naar enkele gastvrouwen of gastheren voor 1 dagdeel in de week. Tot de realisatie een feit is, worden de gastvrouwen en gastheren nauw betrokken bij de ontwikkeling van de buurtkamer. De buurtkamer is een ruimte in het buurthuis waar bezoekers zonder verplichtingen gezellig samen kunnen zijn onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders; de krant of leesmap lezen, een kaartje leggen, samen breien of gewoon kletsen. Vanuit de buurtkamer kunnen ook nieuwe initiatieven opgepakt worden.

Handige handjes

Voor het realiseren van de buurtkamer wordt er binnenkort een ruimte in Kadans vrijgemaakt. Deze ruimte moet een gezellige en aantrekkelijke ruimte worden. Daarom zijn wij op zoek naar handige handjes voor schilderwerk, het inrichten van de ruimte, het vervoeren van spullen voor de inrichting en dergelijke. Verwacht wordt dat medio maart gestart wordt met de diverse werkzaamheden.

Dierenverzorging

Naast Kadans is er een geitentuin met kippen. Deze dieren moeten dagelijks verzorgd worden. Daarom zijn wij nog op zoek naar enkele vrijwilligers die op een vast dagdeel de beesten willen voeren, van vers water willen voorzien en het nachthok bijhouden. De tijdsinvestering is beperkt, 30 tot 60 minuten.

Informatie

Heeft u belangstelling voor een of meerdere functies en/of wilt u nadere informatie, neem dan contact op met opbouwwerker Peter de Leeuw, telefoon 0499-745806 (maandag t/m vrijdag) of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Geplaatst in:
  • WBO

Geschreven door : Website Beheer